loader image

Politica de Confidențialitate

REGULILE CARE GUVERNEAZĂ PROCESAREA DATELOR PERSONALE DE CĂTRE PAGINA WEB www.sometconstruct.ro

INFORMAȚII GENERALE
Suntem foarte atenți când vine vorba de protejarea datelor cu caracter personal în conformitate cu legile în vigoare si în acord cu Regulamentul General de Protecție a Datelor Personale din 27 aprilie 2016 (“RPD”). Obiectivul nostru este să îți furnizăm informații și control asupra procesării datelor tale și uneltelor care îți permit să te folosești de protecția drepturilor care rezultă din lege.
În rândurile de mai jos vă prezentăm informații despre cum procesăm datele personale, cum le securizăm și cu cine le împărțim.

CINE ESTE ADMINISTRATORUL DATELOR DVS. PERSONALE?
Pagina web www.sometconstruct.ro este administrata de SOMET S.A. Firma este înscrisă la registrul comerțului sub numărul J40/1543/1991, Cod Unic de Inregistrare: RO3168980, si are sediul in Bd. Th. Pallady nr 133B, sector 3 Bucuresti. E-mail: contact@sometconstruct.ro

ESTE OBLIGATORIE FURNIZAREA DATELOR PERSONALE?
Este decizia dvs. dacă doriți să ne furnizați date și ce fel de date ne furnizați, iar optiunea dumneavoastra poate fi modificata in orice moment.

CUM VĂ PROTEJĂM DATELE?
Utilizăm o serie de măsuri de securitate IT și organizaționale menite să minimizeze riscul de scurgere a datelor, distrugerea și dezintegrarea acestora insa vă amintim că utilizarea Internetului aduce întotdeauna riscul unor incidente de securitate. Cu toate acestea vă asigurăm că scopul nostru permanent este de a reduce cât mai mult acest risc.

CE DREPTURI AVEȚI ÎN LEGĂTURĂ CU PRELUCRAREA DATELOR DVS. DE CĂTRE NOI?
În conformitate cu GDPR, aveți acces la un număr de drepturi în legătură cu transferul informațiilor dvs. personale către noi, cum ar fi:
a) Dreptul de a ști cum sunt prelucrate datele dvs. personale
b) Dreptul de a accesa, a actualiza si edita datele furnizate
c) Dreptul de a elimina sau limita procesarea datelor personale
d) Dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor dvs., dacă baza procesării este un interes legitim al administratorului sau care îndeplinește sarcini de interes public

INFORMAȚII DESPRE ORGANISMUL COMPETENT SĂ DEPUNĂ O PL NGERE
Dacă considerați că vă prelucram în mod ilegal datele dvs. personale, puteți depune o plângere la Președintele Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.
Dacă aveți întrebări legate de prelucrarea datelor dvs. personale de către noi sau doriți să utilizați drepturile care rezultă din GDPR ne puteti contacta la e-mail: contact@sometconstruct.ro