loader image

Grupul Somet

Înființat în 1991

Experiență

Calitate

Profesionalism

Conducere_Companie_Somet

Marian Stanciu

“Peste 90% din lucrările executate au fost cele legate de construcția Metroului Bucureștean, proiecte care au presupus o organizare deosebită și lucrări specifice de mare complexitate.  În cei 30 de ani de funcționare, compania a avut un trend ascendent pe toate planurile. A sosit vremea ca noile generații capabile și cu experiență să preia conducerea, păstrând aceleași obiective principale și atitudine în fața provocărilor.”

29 de Km

Cale de rulare metrou

Povestea Somet

Înființată în 1991 cu capital integral privat, SOMET SA este o companie cu tradiție și experiență pe piața românească, specializată în lucrări mari de infrastructură subterană și cu vastă experiență în construcții civile. SOMET și-a început traiectoria ca societate pe acțiuni, cu ajutorul nucleului de specialiști proveniți din CCIB Grup Metrou, câștigând în cei 30 de ani de funcționare atât încrederea beneficiarilor cât și renume pentru lucrările executate cu profesionalism. Acționariatul, în frunte cu fondatorul companiei Dl. Marian Stanciu, reprezintă constanta care a oferit stabilitate și sprijin permanent structurii companiei.

Anul 2017 a adus un schimb de generații, conducerea executivă a companiei fiind preluată de Andrei Stanciu, sub conducerea onorifică a Fondatorului Marian Stanciu în calitate de Președinte al Consiliului de Administrație.

Viziunea Companiei

Deoarece suntem o companie românească cu tradiție, credem cu tărie în principiile și valorile după care ne desfășurăm activitatea, promovând atât în relație cu beneficiarii cât și în relația cu propria echipă, o serie de valori fundamentale

Z

31 de Ani

Experiență în domeniu

Profesionalism

Suntem o companie de construcții cu renume în lucrări complexe și de mare anvergură. Echipa noastră are o experiență vastă și are capacitatea de a găsi soluții eficiente, rapid.

Seriozitate

Traiectoria profesională a companiei a avut drept constantă seriozitatea în derularea contractelor, șantierele noastre fiind alese deseori ca reprezentative pentru vizite oficiale.

Calitate

Avem drept prioritate permanenta îmbunătățire a serviciilor și procedurilor noastre și oferim beneficiarilor servicii de construcții de înaltă calitate.

Etică profesională

Toate acțiunile companiei și ale angajaților noștri se bazează pe integritate morală, loialitate și respect.

Grupul Somet

Conspec

Înființată în anul 2004 ca și companie din grup, CONSPEC are drept obiect de activitate prestarea serviciilor de mecanizare în domeniul construcțiilor, transporturilor, excavațiilor etc. Compania garantează logistica atât a șantierelor proprii cât și în calitate de partener logistic pentru alte șantiere.

Cu cele peste 50 utilaje și echipamente acoperim toate domeniile adiacente sectorului de construcții.  Toate utilajele, echipamentele și vehiculele de transport beneficiază de întreținere și reparații profesionale.