loader image

Grupul Somet

Înființată în 1991

Experiență

Calitate

Profesionalism

sediu somet construct exterior

Marian Stanciu

“Peste 90% din lucrările executate au fost cele legate de construcția Metroului Bucureștean, proiecte care au presupus o organizare deosebită și lucrări specifice de mare complexitate.  În cei 30 de ani de funcționare, compania a avut un trend ascendent pe toate planurile. A sosit vremea ca noile generații capabile și cu experiență să preia conducerea, păstrând aceleași obiective principale și atitudine în fața provocărilor.”

Povestea Somet

Înființată în 1991 cu capital integral privat, SOMET SA este o companie cu tradiție și experiență pe piața românească, specializată în lucrări mari de infrastructură subterană și cu vastă experiență în construcții civile. SOMET și-a început traiectoria ca societate pe acțiuni, cu ajutorul nucleului de specialiști proveniți din CCIB Grup Metrou, câștigând în cei 30 de ani de funcționare atât încrederea beneficiarilor cât și renume pentru lucrările executate cu profesionalism. Acționariatul, în frunte cu fondatorul companiei Dl. Marian Stanciu, reprezintă constanta care a oferit stabilitate și sprijin permanent structurii companiei.

Anul 2017 a adus un schimb de generații, conducerea executivă a companiei fiind preluată de Andrei Stanciu, sub conducerea onorifică a Fondatorului Marian Stanciu în calitate de Președinte al Consiliului de Administrație.

Viziunea Companiei 

Deoarece suntem o companie românească cu tradiție, credem cu tărie în principiile și valorile după care ne desfășurăm activitatea, promovând atât în relație cu beneficiarii cât și în relația cu propria echipă, o serie de valori fundamentale

Profesionalism

Suntem o companie de construcții cu renume în lucrări complexe și de mare anvergură, care au fost executate întotdeauna în termen și la standardele solicitate de beneficiari. Avem echipe de execuție cu experiență vastă, pregatite și eficiente, cu capacitate de a găsi soluții inovatoare la situații specifice aparute în derularea lucrărilor.

Calitate

Deoarece avem drept prioritate permanenta îmbunătățire a serviciilor și procedurilor noastre, ceea ce oferim beneficiarilor sunt servicii de construcții de calitate, adaptate la cerințele și nevoile acestora. În plus, SOMET a obținut din partea Camerei de Comerț și Industrie a României, în ultimii 5 ani consecutiv, distincții care îi atesta calitatea și excelența în construcții..

Seriozitate

Traiectoria profesională a companiei SOMET a avut drept constantă seriozitatea în derularea contractelor, iar șantierele noastre au fost alese în repetate rânduri drept reprezentative pentru vizite oficiale atât din țară cât și din străinătate. 

Etică profesională

Toate acțiunile companiei și ale angajaților noștri se bazează pe integritate morală, loialitate și respect.

Companiile din Grupul Somet

Conspec

Înființată în anul 2004 ca și companie din grup, CONSPEC are drept obiect de activitate prestarea serviciilor de mecanizare în domeniul construcțiilor, transporturilor, excavațiilor etc. Compania garantează logistica atât a șantierelor proprii cât și în calitate de partener logistic pentru alte șantiere.

Cu cele peste 50 utilaje și echipamente acoperim toate domeniile adiacente sectorului de construcții.  Toate utilajele, echipamentele și vehiculele de transport beneficiază de întreținere și reparații profesionale.